Volg een cursus bij Aram Academy

Bent u op zoek naar een cursus voor projectplanning? Bij Aram Academy kunt u een Cursus OraclePrimavera P6 volgen. Hierbij leert u tijdens de cursus om te plannen met behulp van Primavera P6 software. Uiteraard werkt u ook met een boek, dat u helpt bij het toepassen van deze software. Behalve deze oefeningen worden er ook presentaties en workshops gedaan en wordt er gewerkt met praktijkcases. Dit is een goede manier om de cursisten voor te bereiden op “het echte werk” en ze eens te laten werken met de software. Als er dan vragen zijn, kunt u ze nog gewoon aan de instructeur vragen.

Wat is de Aram Academy?

De Aram Academy is eigenlijk een onderdeel van Aram Group. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in project control, risicomanagement, projectplanning etc. Aram Group heeft veel verschillende projecten mogen uitvoeren bij belangrijke organisaties. Zij zijn dus ook de aangewezen kandidaat om deze kennis aan u over te dragen.

Bekijk de mogelijkheden op de website

Wilt u meer weten over de cursus? Ga dan snel naar de website van Aram Academy, waar u meer informatie vindt. Als u wilt weten wat de mogelijkheden voor u zijn, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder!

This entry was posted in Career and Work, Training and Education. Bookmark the permalink.