Uren zwemmen op bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Uren relaxen in de bubbelbaden tot uw huid er rimpelig van wordt. Baantjes trekken in de vroege ochtend om lekker wakker te worden. Of als een kind zo blij meegaan met de stroomversnelling. Het kan allemaal in Recreatiepark de Leistert. Zij hebben een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs. En over als een kind zo blij gesproken: ook als gezin bent u hier geheel aan het juiste adres. Kinderen kunnen namelijk terecht in de speciale kinderbaden met glijbanen. Zij blij, u blij. Na het heerlijke zwemavontuur komt u ‘thuis’ in uw luxe bungalow. Hier gaat het relaxen gewoon vrolijk door. Wat dacht u van in de fraai aangelegde tuin? Ieder seizoen ligt zij er mooi bij.

Veel faciliteiten op Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert heeft al vele prijzen gewonnen. Maar haar hoogste waardering haalt ze wel uit het feit dat de Zoover score bijzonder hoog is. Dit houdt in dat de voorgaande gasten meer dan tevreden waren. Wat een eer! Ook al is dit wel goed te begrijpen. Want dit park beschikt over vele faciliteiten en activiteiten voor jong tot oud. Zo is er ook een beregoed recreatieteam.

GaiaZoo bij Recreatiepark de Leistert

Tevens is men ook te spreken over de omgeving van Recreatiepark de Leistert. Van GaiaZoo tot Toverland en maar liefst 3 Nationale Natuurparken! Het is verwennerij in haar hoogste vorm.

This entry was posted in Sports and Games, Travel and Vacation. Bookmark the permalink.