Track uw chauffeurs met de Digitale Tachograaf

Als eigenaar van een vrachtwagen/distributiebedrijf of busmaatschappij is het lastig om bij te houden of uw chauffeurs zich aan de regels houden. Dit zijn bijvoorbeeld de verplichte rusttijden waardoor uw chauffeurs scherp en helder blijven. Maar het kan ook gaan om snelheden. Deze zijn nu allemaal inzichtelijk met de Digitale tachograaf van Global Road Systems.

Hoe werkt een Digitale tachograaf?

Allereerst is het belangrijk om de Digitale tachograaf te monteren in de vrachtwagen of bus. Daarna kunt u hem aflezen met het programma “Idha-Online”. Global Road Systems is de vaste leverancier van dit programma en kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Het programma is erg gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en transparant. U kunt elke chauffeur namelijk een eigen log-in naam en code geven. Hiermee hebben uw werknemers ook inzicht in hun eigen rijgedrag. Als er sprake is van onwenselijk gedrag, kunt u uw medewerker hierop aanspreken. Doordat hij zelf inzicht heeft in zijn rijgedrag, is het makkelijker om het in de gaten te houden en aan te passen.

Interesse in de Digitale tachograaf?

Bent u geïnteresseerd in de Digitaal tachograaf van Global Road Systems? Ga dan naar de website en vraag een brochure aan! U kunt ook mailen of bellen bij eventuele vragen.

 

 

This entry was posted in Career and Work, Travel and Vacation. Bookmark the permalink.