Scannen en printen door middel van een 3D printer

Wellicht heeft u ze wel eens voorbij zien komen. De beeldjes van mensen die geprint zijn door middel van een 3D printer. Deze beeldjes lijken sprekend echt. Dit komt doordat degene gescand wordt en daarna direct geprint wordt. Het is dus geen mensenwerk, waardoor de houding, gezichtsuitdrukking en kleding exact overeenkomt met dat van de persoon. Zo’n beeldje zou ontzettend leuk zijn om aan iemand cadeau te kunnen geven. Gaat uw geliefde bijvoorbeeld een lange reis maken? Geef hem of haar een beeldje van uzelf cadeau. Het is uniek en ziet er daarnaast levensecht uit. Wilt u ook een 3D model laten printen? Kijk dan zeker eens bij KopieYou in Mill.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Allereerst is het uiteraard van belang dat u weet wat u wilt laten printen. Daarnaast kunt u de keuze maken uit welk materiaal u het voorwerp wilt laten printen. Daarna wordt het voorwerp aangeleverd en thuis bezorgd.

Meer informatie over het laten printen van een 3D beeldje

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van  3D laten printen? Ga dan zeker eens naar de website van KopieYou en vraag direct uw gratis offerte aan. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor vragen.

This entry was posted in Career and Work, Relationship and Family. Bookmark the permalink.