Parket kopen? Doe het dan in een keer goed bij Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een winkel gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van parketvloeren. Dit bedrijf zit al jarenlang in het vak en is dan ook een expert op het gebied van parket. Parket is een vloersoort van hoogwaardige kwaliteit en die bekend staat om de mooie uitstraling in iedere woning. Niet gek dat veel mensen voor parket kiezen in huis, een goed advies kan u helpen om ook een passende parketvloer te kopen.

Een uitgebreide showroom met uiteenlopende soorten parket

Ongeacht uw smaak of woonstijl, er is altijd een passende parketvloer te vinden. Zo kunt u gaan voor een klassieke vloer die netjes is afgelakt maar je ziet steeds vaker ook een wat meer robuustere parketvloer die past bij verschillende woonstijlen en een stoere uitstraling heeft. Geen idee wat u precies wil? Neem een kijkje in de showroom van Maerssens Vloerenhuys. Dit bezoekje leidt gegarandeerd tot een hoop inspiratie voor de keuze van uw eigen parketvloer.

Parket vereist natuurlijk wel onderhoud

Kiest u voor parket? Dit is natuurlijk van hout gemaakt en een natuurlijke materiaalsoort. Een parketvloer vereist dus wel enig onderhoud. Gelukkig kan Maerssens Vloerenhuys u ook hierin voorzien. Bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en kom meer te weten over de aankoop parket in Zeist. 

This entry was posted in Home, Garden and Kitchen, Remaining. Bookmark the permalink.