Op zoek naar een origineel cadeau? Ga samen een dagje flyboarden

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Vaak weten mensen niet wat voor cadeau ze moeten geven en is een uitje een goed alternatief. Maar wat is nou iets avontuurlijks dat iemand nog nooit heeft gedaan? Wij hebben de oplossing voor u: Flyboarden! Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u een sessie boeken voor uzelf en voor uw vriend of familielid.

Wat is flyboarden nou precies?

Misschien komt de naam u niet meteen bekend voor, maar u heeft het waarschijnlijk wel eens op tv voorbij zien komen. Het is een vrij nieuwe sport waarbij je als het ware op een bord staat waar aan de onderkant water uit wordt gespoten. Doordat de druk onder uw voeten stijgt, gaat u automatisch omhoog en lijkt het net alsof u vliegt. Bij Flyboardschool Amsterdam hebben ze ervaren instructeurs die u dit op een veilige manier kunnen leren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u graag een sessie flyboarden boeken? Neem dan zeker een kijkje op de website van Flyboardschool Amsterdam. Hier vindt u foto’s, meer informatie en de tarieven per sessie. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Flyboarden Nederland.

This entry was posted in Entertainment and Music, Sports and Games. Bookmark the permalink.