Op vakantie? Kies voor Overijssel!

Als er op een verjaardagsfeestje wordt nagepraat over de vakanties van afgelopen zomer dan hoor je vaak de meest exotische bestemmingen voorbij komen. Het lijkt erop dat veel mensen zijn vergeten wat voor moois ons eigen land te bieden heeft. Want natuurlijk is het leuk om de wereld te ontdekken, maar weten wat er in eigen land te doen is is ook wat waard. Bijvoorbeeld in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: het Salland. Boek je camping Overijssel. 

Wat heeft Overijssel te bieden?

Overijssel biedt een van de mooiste natuurgebieden namelijk het Salland. Hier kan je heerlijk ontspannen en vakantie vieren midden in de natuur. Ga wandelen, fietsen of zwemmen in een van de wateren in Salland. Of bezoek een van de dorpjes zoals Ommen, Hellendoorn, Lemele en Dalfsen.

Kies voor camping Heidepark

Als je besluit om vakantie in eigen land te vieren, dan is camping Heidepark een mooi alternatief om naartoe te gaan. Dit is een familiecamping geschikt voor jong en oud. Boek samen met uw gezin of familie een bungalow, stacaravan, hut, een gewone plek of juist iets heel anders.

Meer weten over deze camping?

Bezoek de website van camping Heidepark en laat u verassen door een mooie vakantie in eigen land!

This entry was posted in Home, Garden and Kitchen, Travel and Vacation. Bookmark the permalink.