Mooi recreatiepark in Limburg

Bent u voor deze zomer nog op zoek naar een leuke camping voor uw gezin? Dan bent u bij Camping de Leistert aan het juiste adres. Voor de kinderen en ook voor u is er ontzettend veel te doen op de camping. Zo zijn er beachvolleybalvelden, bowlingbanen, fietscrossbaan, grote speeltuin, indoor speeltuin, jeu de boules, kinderboerderij, midgetgolfbaan, sportcafé, sportvelden, subtropisch zwembad enzovoort. Er zijn verschillende redenen te noemen waarom u voor recreatiepark de Leistert zou kiezen.

Liever een huisje?

Niet zo’n fan van kamperen? Dan kunt u genieten van een luxe vakantiehuis in authentieke stijl, daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, inclusief het subtropisch zwembad in dit bungalowpark limburg. Op dit recreatiepark zal niemand zich vervelen deze vakantie. Zoek het gewenste verblijfstype en boek vandaag nog uw favoriete vakantie. Voor het boeken van een vakantie kunt u terecht op de website.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.