Meer tijd voor wat echt belangrijk is

Als ondernemer ben ik ooit begonnen om te gaan doen wat ik leuk vind. Inmiddels is mijn bedrijf zo sterk gegroeid dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik was de passie voor mijn vak kwijt door beslommeringen als personeelsadministratie, lonen en dergelijke zaken. Ik wilde weer terug naar wat ik écht leuk vond. Daarom besloot ik om te gaan starten met payrolling.

Nu heb ik meer tijd

Het berekenen en uitbetalen van alle lonen kost gewoon echt een hoop tijd. Door een  payroll bedrijf in de hand te nemen besteed je dit uit. Dit soort bedrijven nemen eigenlijk als het ware je werknemers in dienst. Zij werken dus niet meer voor jou maar voor het payroll bedrijf. Dit bedrijf betaalt hen de lonen, sluit contracten met ze af maar zorgt is ook rechterlijk aansprakelijk. Je bent dus ook zeker van de arbeids-, sociaal-, en discaalrechtelijke aspecten. Dat scheelt een hoop zorgen én ook tijd.
Want door het uitbesteden heb ik inmiddels weer tijd over. Ik ga op een prettigere manier naar het werk en beleef veel meer plezier. Ik heb gewoon weer tijd voor datgene waarom ik het ondernemen ooit begonnen ben. En daar heeft mijn personeel ook weer plezier van. Payroll is dus best een uitkomst.

This entry was posted in Career and Work, Finance. Bookmark the permalink.