Logeren op het beste bungalowpark van Limburg

Wilt u heerlijk uitrusten op het beste bungalowpark van Limburg? Dan gaat u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert. Het bungalowpark op dit park is meerdere malen uitgeroepen tot het allerbeste bungalowpark van Limburg. Ook is de Zoover score erg hoog! Wat kenmerkt dit park precies? Allereerst treft u hier ruime en bijzondere luxe bungalows aan. Allemaal met fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. Wilt u er eens lekker tussenuit? Dan kunt u hier prima vertoeven.

De faciliteiten op dit park

Op dit park treft u vele faciliteiten aan. In Nederland weten we helaas nooit wat voor een weer we kunnen verwachten: ook niet in de zomer. Daar heeft dit park goed rekening mee gehouden. Zowel bij goed als bij slecht weer kunt u hier zich opperbest vermaken. Zo zijn er bowlingbanen en er is een midgetgolfbaan. Ook is er een grote buitenspeeltuin en een indoor speeltoestel. Ieder weekend en in de schoolvakanties is er een recreatieteam om de kleintjes te vermaken. Ook kunt u hier heerlijk zwemmen: zowel binnen als buiten!

Boeken, boeken, boeken!

Wilt u boeken? Daarvoor kunt u onder meer terecht op de website van Recreatiepark de Leistert. Hier kunt u uiteraard ook meer lezen over dit park.

This entry was posted in Travel and Vacation, Uncategorized. Bookmark the permalink.