Inpakken doen we niet zelf

Industriële verpakkingen kan je gemakkelijk gebruiken om je producten mee in te pakken. Dit doet Packstore graag voor u, een bedrijf gespecialiseerd in het verpakken van goederen. Zij helpen u bij het inpakken, doen dit met de hand of deels machinaal. Er werken bij Packstore diverse soorten mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het verpakken van spullen en dit met veel plezier doen!  Zij zijn expert op het gebied van inpakken.

Persoonlijke ervaring

Als groot bedrijf op het gebied van verkoop van plastic bekers en bakjes is er een hoop in te pakken. Het inpakken van spullen kost een hoop tijd en dus geld. Maar niet alleen dat, het kost ook veel ruimte. En dat is iets wat we niet bepaald over hebben in onze vestiging. Daarom hebben we besloten om het inpakken van goederen uit te besteden.

Wij leveren hun de producten en zij zorgen ervoor dat alles netjes wordt ingepakt zodat het klaar is om naar onze klanten te versturen.
Bij Packstore kan je ook gemakkelijk je spullen opslaan, hiervoor hebben ze een grote ruimte tot hun beschikking. Dit is gemakkelijk want zo hoef je niet direct de goederen op transport te sturen maar kan het , indien nodig,  een paar dagen stil blijven liggen.

 

 

This entry was posted in Career and Work, Computers and Internet. Bookmark the permalink.