Glamping in Duitsland

Bent u het Nederlandse landschap beu en trekt u dit jaar met uw familie naar Duitsland om te kamperen? Goed idee! Maar Safritop heeft een nog beter plan. Wat als je ook op glamping vakantie kan? En wat als we nou vertellen dat dit ook in Afrikaanse stijl kan? Dat wil toch iedereen een keer hebben meegemaakt? Klik hier voor meer informatie.

Glamping

Bij Safritop kunt u Afrikaanse safari lodge tenten huren. Dit zijn grote tenten waar je als familie kunt eten, slapen en wonen in compleet Afrikaanse stijl. Safritop heeft verschillende tenten die allemaal geïnspireerd zijn op verschillende Afrikaanse stijlen. Zo geniet je in Duitsland van de Afrikaanse cultuur en omgeving. Alles is net echt. Je geeft je kinderen een klein stukje mee van een andere cultuur zonder daar daadwerkelijk te zijn geweest.

Luxe kamperen

Als je van kamperen houdt, ben je vaak niet zo bezig met alle faciliteiten van all-inclusive hotels. Logisch natuurlijk. Maar waarom niet luxe kamperen? Safritop heeft veel verschillende lodge tenten in voorraad met de volgende thema’s: ruimte, bergen, water, beleving, natuur etc. Elke tent is geschikt voor maximaal zes personen. Bent u benieuwd naar de safari lodge tenten van Safritop of wilt u er een reserveren? Ga dan snel naar de website.

 

This entry was posted in Travel and Vacation. Bookmark the permalink.