Een daisy speler voor het beluisteren van documenten

Heeft u wel eens gehoord van een Daisy speler? Dit is een apparaat wat slechtzienden of blinde mensen gebruiken om een boek te kunnen lezen of bijvoorbeeld muziek te luisteren. Het is een hulpmiddel bij het lezen van boeken waar deze mensen veel baat bij hebben. Een Daisy speler kan je online kopen bij speciale webshops die speciaal zijn gestart om hulpmiddelen te bieden aan blinden en slechtzienden. Een van deze webshops is de Low Vision Shop, hier koop je je hulpmiddelen voor slechtzienden.

Lezen en schrijven, dat kan niet iedereen

Als je slechter ziet dan kan je niet zo eenvoudig meer lezen. Gelukkig zijn er dan Daisy Spelers om je hierbij te helpen. U kan zo weer een usbstick lezen of bijvoorbeeld een boek wat u graag zou willen lezen. maar er zijn nog veel meer hulpmiddelen voor mensen met een verslechterd zicht. Denk bijvoorbeeld aan een een wekker, klok of afstandsbediening met extra grote letters waardoor de leesbaarheid wordt vergroot.

Meer weten over de Low Vision Shop?

Surf naar de webshop en zoek eens rond naar de mogelijkheden. Misschien bieden ze ook wel een oplossing voor het probleem waar jij tegen  aanloopt. Voor een bezoek aan de webshop klik je hier.

This entry was posted in Career and Work, Reading and Books. Bookmark the permalink.