Camping de Leistert: de plek voor uw aankomende vakantie

Heeft u al een vakantie geboekt? Nee? Dan is dit het moment om er eens goed voor te gaan zitten. Wij raden u namelijk een topcamping aan in Nederland, namelijk camping de Leistert. Kom lekker tot rust in eigen land of ga er lekker op uit. U beleeft hier gegarandeerd een onbezorgde tijd, want op de camping is genoeg te beleven en zijn veel faciliteiten waardoor de camping is beoordeeld met maar liefst 5 sterren.

Wat kunt u doen bij camping de Leistert?
Er valt genoeg te beleven bij camping de Leistert. Zo is er een indoor speeltoestel, worden er genoeg recreatie-activiteiten georganiseerd en is er een buiten golfslagbad. Maar wat de camping pas echt uniek maakt is dat er een klushuis is. Hier kunnen de kinderen lekker knutselen, timmeren en zagen. Ideaal dus als u met uw gezin wilt kamperen. Ook is er een midgetgolfbaan, zijn er tafeltennistafels en kunt u een potje jeu de boules spelen. Kortom: er valt hier genoeg te beleven op de camping in Limburg. Maar ook in de omgeving kunt u genoeg ontdekken. Zo zijn er een aantal natuurparken in de buurt waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook als u liever gaat shoppen of een terrasje pakken dan kunt u hier uw hart ophalen. De camping ligt namelijk nabij diverse grote steden, zoals Weert, Venlo en Roermond.

Meer weten?
Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over camping de Leistert? Neem eens een kijkje op de website van het park en zie zelf wat u allemaal hier kunt beleven. Wilt u hierna nog meer informatie? Neem dan gerust contact met de camping op en u wordt verder geholpen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.