Book a family holiday on Curacao

Bent u op zoek naar een grote accommodatie op Curacao die geschikt is voor de hele familie? SEA Holiday Villas biedt u een prachtige villa op curacao, voorzien van een prachtig uitzicht en vier slaapkamers. Daarnaast beschikt het appartement over drie badkamers en hebben ze verschillende faciliteiten voor jong en oud. U kunt hier dus zeker terecht met de familie!

Wat zijn de faciliteiten?

In de villa bent u van alle gemakken voorzien. Zo heeft de keuken bijvoorbeeld een vaatwasser, oven en magnetron, of kunt u zelfs een kok inhuren als u wat quality time wilt met uw familie. U kunt dan alles uit handen geven en samen genieten van het heerlijke eten en de ondergaande zon. De villa beschikt namelijk over een groot buitendek met een grote eettafel en zelfs een buitenbar. Als u kiest voor de Villa van SEA Holiday Villas kunt u zich dus helemaal ontspannen en laten verwennen. Voor de kinderen zijn er ook genoeg dingen te doen. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan zwemmen in de zee of in het privé zwembad, maar ook spelen op de aanwezige Playstation 3. Niemand hoeft zich tijdens deze vakantie meer te vervelen!

Boek vandaag nog

Bent u overtuigd van de luxe van deze prachtige Villa op Curacao? Ga dan naar de website van SEA Holiday Villas en book this villa on Curacao.

This entry was posted in Relationship and Family, Travel and Vacation. Bookmark the permalink.