Advocaat nodig in Boxmeer?

Heeft u een probleem op het werk of bent u slachtoffer geworden van een geweldsmisdrijf? Of heeft u een andere juridische kwestie? Dan raden we u aan om op zoek te gaan naar een advocaat. Woont u in de buurt van Boxmeer? Dan is het slim om samen te werken met een advocaat in Boxmeer. Van der Putt Advocaten is een advocatenkantoor wat gevestigd is in Venray en helpt u graag verder met al uw kwesties.

Persoonlijk en transparant

Van der Putt Advocaten vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk. Tevens zijn de advocaat allemaal erg transparant, zodat u weet waar u aan toe bent. Het advocatenkantoor bestaat al 40 jaar en staat bekend om de heldere en snelle communicatie. Tevens wordt er altijd alles aangedaan om een zo optimaal resultaat te behalen. Ziet u dit wel zitten? En heeft u een probleem op het gebied van civiel recht, familierecht of misschien wel bestuursrecht? Neem dan contact op met Van der Putt Advocaten.

Gratis inloop

Iedere maandag tussen 12:00 en 14:00 uur en iedere donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur is er een gratis spreekuur op het kantoor van Van der Putt Advocaten in Venray. Ideaal dus als u graag vrijblijvend advies wilt krijgen van één van de gespecialiseerde werknemers. Bent u dus een advocaat nodig in Boxmeer of omgeving? Bezoek dan de website van dit advocatenkantoor en neem contact op.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.