Aanrader: dit recreatiepark in Limburg

Bent u op zoek naar een leuk vakantieadres in eigen land? Dan is recreatiepark de Leistert het geschikte park waar u moet zijn. Geniet van een welverdiende vakantie met uw familie en krijg een heerlijk uitgerust vakantiegevoel! Wilt u ook dit recreatiepark in Limburg boeken? Neem dan eens een kijkje op de website en plaats snel een boeking voor de allerbeste plekken.

Faciliteiten
Bij recreatiepark de Leistert kunt u heerlijk onbezorgd genieten van uw vakantie. U kunt heerlijk tot rust komen, maar het is ook mogelijk om u lekker uit te leven op de camping zelf of om er lekker op uit te gaan in de nabije omgeving. Op het park zelf kunt u een potje bowlen, tennissen en golfen. Tevens kunt u zich lekker uitleven in het subtropisch zwembad. Heeft u kinderen? Dan is dit ook een ideaal park om te verblijven. Voor de kinderen is er namelijk een indoor speeltoestel en het recreatieteam organiseert regelmatig leuke activiteiten. Maar ook in de omgeving kunt u veel beleven. Wat dacht u van lekker wandelen in één van de nabij gelegen natuurparken of een dagje shoppen in Weert, Roermond of Venlo.

Meer weten over dit recreatiepark in Limburg?
Wilt u meer weten over dit recreatiepark in Limburg? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen op de website van recreatiepark de Leistert. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het recreatiepark en u wordt verder geholpen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.